• Prenájom
  • 14.06.2024

rkDOM | Prenájom kancelárie s parkovacím miestom na Národnej ulici

Staré mesto Žilina

547€/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte ideálne priestory pre vaše podnikanie? Ponúkame na prenájom modernú a priestrannú kanceláriu, ktorá je rozdelená na dve priechodné miestnosti oddelené presklenou priečkou. Nachádza sa na 3. poschodí budovy a vďaka dostatočnému počtu okien je priestor nádherne presvetlený prirodzeným svetlom. Celková výmera kancelárie je 48,25 m² a je vybavená dvomi klimatizáciami, čo zabezpečuje komfortné pracovné prostredie aj počas horúcich dní.

Nájomca má k dispozícii spoločné priestory, ktoré zahŕňajú chodbu, kuchynku a dve toalety. Cena mesačného nájmu vrátane energií je 547 EUR + DPH. Minimálna doba nájmu je stanovená na 12 mesiacov s požiadavkou jednomesačného depozitu. V rámci prenájmu je tiež zabezpečené parkovacie miesto pri budove za poplatok 50 EUR + DPH mesačne.

Ak máte záujem o bližšie informácie alebo by ste si radi dohodli obhliadku, neváhajte kontaktovať makléra Karola Klacka na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailu na karol.klacko@rkdom.sk. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a zaistite si ideálne kancelárske priestory pre váš úspešný biznis ešte dnes!

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Kancelárske priestory

Výmera

63.3 m2

Počet izieb

2

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke